Must haves til baren

Der er ikke noget som en god bar. Om det er en rigtig bar ude i byen eller en bar i hjemmet, så er det bare noget der har noget charme. Det er derfor også noget du kan prøve at lave. Hvis du skal prøve at skabe de bedste rammer for en god bar, så kan du få nogle tips ved at læse med her.

Det er nemlig ikke nødvendigvis så simpelt det man skal bruge. Der er en del forskelligt udstyr, som man kan bruge i dag. Indenfor det udstyr man bruger i baren. Det er dog ikke det hele der er lige vigtigt, men det er selvfølgelig sjovere hvis udstyret bare er i orden. Det er derfor at det kan være sjovt at flotte sig lidt, for det kan også gøre det nemmere at komme i gang med at lave drinks derhjemme. 

En frugtpresser er et must

Hvis man skal have en ordentlig bar, så skal man naturligvis også have en frugtpresser. En frugtpresser er afgørende i den forstand, at den kan bruges til at presse saften ud af forskellige frugter. Der findes dog forskellige former for frugtpressere. For manges vedkommende vil det mest oplagte formentlig være en citronpresser. Citroner giver nemlig en helt særlig syrlighed, som kan bruges i mange forskellige drinks.

Det er derfor også noget man bare skal have i baren. Det vil gøre arbejdet med at lave gode drinks meget nemmere. Der findes forskellige frugtpressere, men også forskellige citronpressere. De fås i forskellige prisklasser, men også i forskellige størrelser og materialer. Når du har fundet ud af at du har brug for en citronpresser, så bør du gøre mere ved det og finde den bedste citronpresser til dit behov. 

En shaker giver dig muligheder

Det der er med barudstyr er, at det giver dig nogle muligheder. Ved at have det rigtige barudstyr, så får man muligheder for at lave en masse spændende drinks og cocktails, hvor det kun er fantasien og ens ingredienser der sætter grænser. I den forbindelse skal man sørge for at skaffe en shaker. Man kan ikke have en rigtig hjemmebar eller en bar i det hele taget uden at man har en shaker.

En shaker gør det muligt for dig at blande cocktails på en elegant måde. En shaker er lavet i rustfrit stål og har et meget stilrent design. De kan fås i forskellige farver, men man vil typisk se dem i sølv. Det er altså også noget barudstyr, som man selv kan have til at stå fremme derhjemme. Det er heller ikke uvæsentligt, når man ønsker sig at have et nydeligt hjem. 

Knive og peelere

Til nogle cocktails kan det være godt at bruge noget af skallen fra citrusfrugterne. For at kunne få skallen af citrusfrugterne, kan det være en god idé med en peeler. En peeler, eller en citrusskræller, kan nemlig bruges til at skrælle disse citrusfrugter. Det er måske ikke noget man lige står og har brug for hver dag, men det kan være et meget godt redskab at have i ens barskab. Derudover vil det også være godt at købe nogle knive, der helt specifikt er lavet til at gøre det nemmere at lave drinks.

Der er nemlig knive, som kan bruges særligt til den opgave. Det vil i den forbindelse være godt at tage et nærmere kig på det, hvis man ønsker at gøre noget ekstra ud af ens barskab. For relativt få penge kan man altså både købe en peeler og nogle knive, som vil gøre det nemmere for dig at lave de mest indbydende drinks og cocktails til særlige anledninger 

Målebægere hører til i baren

Der er ikke noget barskab uden målebægere. Det er i hvert fald noget der vil gøre dit arbejde med at lave drinks og cocktails noget nemmere. Det vil nemlig sikre at du får målt dine drinks og cocktails rigtigt op, så der hverken kommer for meget citrussaft, rom eller en helt tredje ingrediens, som du måtte skulle bruge til din drink eller cocktail. Det kan lyde banalt med et målebæger, men det er altså også noget som der bare skal være styr på.

Du kan få flotte målebægere i forskellige farver til billige penge. Det er altså bare med at få købt det her udstyr til baren, hvis du synes den mangler lidt kolorit. Det er nemlig også det banale udstyr der skal til for at få en god bar. Det er det der gør alt det praktiske nemmere og sikrer at man kan få lavet nogle smagfulde drinks og cocktails.

Køb varerne på tilbud

Der er sommetider udsalg på alverdens barudstyr og andet man kan bruge til at lave drinks og cocktails. Det vil være godt, hvis man kan holde øje med, når det udstyr kommer på tilbud, for der kan altså være penge at spare. Det gælder både på de dyrere maskiner, som koster mange hundrede eller flere tusinde kroner, men det gælder altså også det billigere udstyr. Står du derfor og mangler en kniv eller peeler til baren, eller kunne du godt tænke dig en ny citruspresser, så kan det altså være godt at se om du kan købe det på tilbud.

Det vil jo i så fald betyde at du kan bruge de resterende penge på noget andet. Hvis man prøver at tænke økonomisk, så vil man nemlig opleve at man kan komme ret langt for ens penge og få købt en masse brugbare ting til ens bar derhjemme. Det er helst det resultat man skal ende med. 

Kom i gang med at lave nye drinks og cocktails

Én ting er at man har udstyret til baren. Noget helt andet er at lave drinks og cocktails. De laver nemlig ikke sig selv. Det derfor bare med at kaste sig ud i det. Du vil formentlig opleve at det er ret sjovt selv at stå med og man vil finde ud af at det også er sjovt at prøve at lave nogle drinks og cocktails, som man ellers ikke er vant til at få.

Det kan på den måde også hurtigt blive en lille hobby. Du behøver jo heller ikke kun at lave drink til dine gæster. Hvis du selv eller din partner en dag får lyst til det, så kan du jo bare lave det. Der er ikke nogen der siger at det behøver være lørdag eller at man behøver have gæster, for at lave en drink.

Menu
Top