Du er landet på Citronpresser.dk, det helt rigtige sted at finde WMF citruspresser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Gourmet Citruspresser 9 cm.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “WMF Gourmet Citruspresser 9 cm.” fås til 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pres nemt saften fra modne citroner, appelsiner eller lime med Gourmet citruspresseren fra WMF.
Citruspresseren er fremstillet af Cromargan® rustfrit stål, som er ekstremt holdbart og ridsefast.
Det funktionelle design gør, at presseren er nem at bruge,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: WMF Stelio Lemon citruspresser 61110037

  • Dagens pris: 499,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: WMF

Sidste produkt på vores liste er WMF Stelio Lemon citruspresser 61110037 som vi har fundet til 499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Citruspresser, 2 juicekegler til både store og små frugter, SølvEr der noget sundere end friskpresset saft til morgenmad? Denne praktiske WMF citronpresser er utrolig nem at bruge, og så kan du nemt forvandle appelsiner, mandariner, grapefrugt og lime til…

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF citruspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF citruspresser:

Dyreste WMF Citruspresser på listen er WMF Stelio Lemon citruspresser 61110037 fra Elgiganten med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Citruspresser er WMF Gourmet Citruspresser 9 cm. som du kan købe for 449.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 50 kr. – de 2 WMF Citruspresser vi har fundet koster i gennemsnit 474 kr.
Ovenstående WMF Citruspresser data og priser er hentet fra 6 butikker (KitchenOne.dk, Elgiganten, Coop.dk, Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS). Alle WMF Citruspresser tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: