Du er landet på Citronpresser.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo citruspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OXO 2-in-1 citruspresser

Sidste produkt på vores liste er OXO 2-in-1 citruspresser som vi har fundet til 189,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne 2-in-1 citruspresser fra OXO kan både bruges til alverdens citrusfrugter, såsom lime, citroner, grapefrugt eller appelsiner.
Der er to forskellige pressere inkluderet, hvor den ene kan bruges til de mindre citrusfrugter, og den anden til de større….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Oxo Citruspresser på listen er OXO 2-in-1 citruspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 189.00. Billigste udvalgte Citruspresser er OXO 2-in-1 citruspresser som du kan købe for 189.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Oxo Citruspresser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Oxo Citruspresser tilbud er opdateret i dag 05-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: