Du er landet på Citronpresser.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood citruspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood AT312 citruspresser

Sidste produkt på vores liste er Kenwood AT312 citruspresser som vi har fundet til 320,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Enkelt tilbehør fra Kenwood, som nemt og hurtigt presser saften ud af alle størrelser citrusfrugter.
Citruspresseren monteres direkte på din Kenwood Chef eller Major køkkenmaskine, og efterfølgende kan alle dele skilles ad og vaskes i opvaskemaskinen….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood citruspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood citruspresser:

Dyreste Kenwood Citruspresser på listen er Kenwood AT312 citruspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 320.00. Billigste udvalgte Citruspresser er Kenwood AT312 citruspresser som du kan købe for 320.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kenwood Citruspresser vi har fundet koster i gennemsnit 320 kr.
Ovenstående Kenwood Citruspresser data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk). Alle Kenwood Citruspresser tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: