Du er landet på Citronpresser.dk, det helt rigtige sted at finde Hay citruspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Sowden citruspresser, gul

Sidste produkt på vores liste er HAY Sowden citruspresser, gul som vi har fundet til 849,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot, elektrisk citruspresser fra Sowden serien, designet af George Sowden for danske HAY.
Juicepresseren har et smukt retro-inspireret design i en pastelgul nuance, så den både er en smuk og funktionel tilføjelse til køkkenet.
Takket være det smarte d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hay citruspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hay citruspresser:

Dyreste Hay Citruspresser på listen er HAY Sowden citruspresser, gul fra KitchenOne.dk med en pris på 849.00. Billigste udvalgte Citruspresser er HAY Sowden citruspresser, gul som du kan købe for 849.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Hay Citruspresser vi har fundet koster i gennemsnit 849 kr.
Ovenstående Hay Citruspresser data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk). Alle Hay Citruspresser tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: