Du er landet på Citronpresser.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch citruspresser. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch MUZ6ZP1 citruspresser

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bosch MUZ6ZP1 citruspresser” fås til 162,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvid citruspresser fra Bosch, der passer til din MUM 6 køkkenmaskine, der er velegnet til at presse appelsiner, lime, grape og citroner.
Citruspresseren består af si-kurv med pressehjul og beholder til juice….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bosch MUZ5ZP1 citruspresser

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bosch MUZ5ZP1 citruspresser til kun 139,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør citruspresningen nemt og enkelt med denne citruspresser til MUM5 køkkenmaskiner.
Citruspresseren skal blot påsættes køkkenmaskinen og herefter kan du uden anstrengelse presse diverse citrusfrugter, for eksempel appelsiner, lime, grape og citroner….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Multiblender med citruspresser passer til Bosch

Næste anbefaling er “Multiblender med citruspresser passer til Bosch”.

Dagens bedste tilbud på “Multiblender med citruspresser passer til Bosch” har vi fundet hos Quickparts.dk hvor prisen lige nu er 692,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Bosch Original Designation:00579572, 579572, MUZ9VLP1…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

4: Bosch MCP3500N VitaPress Elektrisk Citruspresser

  • Dagens pris: 155,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199.00, nu kun 155,-.
    Du sparer 44 kr. / 22 %
  • Fundet hos Plusshop.dk
  • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch MCP3500N VitaPress Elektrisk Citruspresser som vi har fundet til 155,- hos Plusshop.dk.

Se hos Plusshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch citruspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch citruspresser:

Dyreste Bosch Citruspresser på listen er Multiblender med citruspresser passer til Bosch fra Quickparts.dk med en pris på 692.00. Billigste udvalgte Citruspresser er Bosch MUZ5ZP1 citruspresser som du kan købe for 139.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 553 kr. – de 4 Bosch Citruspresser vi har fundet koster i gennemsnit 287 kr.
Ovenstående Bosch Citruspresser data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Quickparts.dk, Plusshop.dk). Alle Bosch Citruspresser tilbud er opdateret i dag 07-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: